FACEBOOK
seznamka
EROTICKÁ
seznamka
REALITY
Bez realitky
WEB TRH
inzerce
FLIRT
Kontakt

Půjčovna dodávek Praha

Půjčovna dodávek Praha

Půjčovna dodávek Praha - Dodávkárna je půjčovna osobních a dodávkových automobilů. Naše nabídka je určena individuálním klientům a společnostem. Půjčujeme po celé republice. Výměnou za rozumnou cenu Vám nabízíme nové vozy a servis na nejvyšší úrovni. Každý si v naší nabídce najde vůz, který vyhovuje jeho individuálním potřebám: malý vůz potřebný pro jízdu po městě nebo větší a pohodlný na další cestování nebo dodávku pro přepravu velkých věcí. Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý pronájem.

Naše půjčovna dbá na splnění požadavků zákazníka. Každé vozidlo je vybaveno klimatizací. Je také možné zapůjčit dětské sedačky pro vaše děti nebo GPS navigaci, abyste se na trase neztratili. Vůz si můžete vyzvednout v naší půjčovně nebo jej dovezeme na vámi uvedenou adresu. Doufáme, že s využitím našich služeb budete s jejich úrovní spokojeni.

Půjčovna dodávek v Praze

Více o nás na našem webu https://www.dodavkarnapraha.cz/

 

Rekonstrukce bytu

Rekonstrukce bytu

Rekonstrukce bytu - Proč se rozhodnout pro suchou výstavbu

Suchá výstavba se sádrokartonovými deskami s sebou přináší celou škálu ekologických, praktických, ekonomických a časových výhod. Jedním z nejmarkantnějších ekologických rozdílů oproti klasické výstavbě, při které jsou používány cihly nebo pórobeton, je množství ušetřené vody.

Při práci se sádrokartonovými deskami minete jen pár litrů vody a to zejména na mytí nářadí. Při klasické výstavbě padnou za oběť stovky litrů vody. Sádra je navíc přírodní produkt a na její výrobu se používají jen mírné teploty, díky čemuž se spotřebovává méně energie.

Ekologické výhody nejsou to jediné, co potěší stavitele i zákazníky. Na předělávku bytového jádra se sádrokartonovými deskami minete mnohem menší množství materiálů. Suchá výstavba tedy šetří i náklady na dopravu, v některých případech dokonce až o 15 %.

Snad největší předností suché výstavby je úspora času. Zatímco při využití tradičnějších stavebních materiálů musíte čekat na vyschnutí jednotlivých vrstev, při suché výstavbě můžete plynule pokračovat v práci bez jakýchkoli prostojů. I díky zkráceným prostojům je tato forma výstavby více než dvakrát rychlejší než práce s cihlami a pórobetonem.

Suchá výstavba vám usnadní práci i při montáži elektroinstalací. Zatímco při montáži do cihlových a pórobetonových konstrukcí musíte používat speciální nářadí jako například drážkovací frézu nebo pneumatické kladivo a náročně vykružovat elektroinstalační krabice, v případě konstrukcí ze sádrokartonových desek máte elektroinstalace dávno připravené za zlomek času a bez speciálního náčiní.

Rekonstrukce bytového jádra

Více o nás viz web https://www.korpstav.cz/

 

Žaluzie Praha

žaluzie Praha

Žaluzie Praha - Pro střešní okna

Střechy se střešními okny už dávno nejsou ničím výjimečným a spíše člověka překvapí, pokud na ní žádné nejsou. Přece jen jsou podkrovní prostory využívány více než pokoje než jako půjdy. Pro taková okna jsou však klasické žaluzie, rolety a síťky proti hmyzu nevhodné, neboť buď se nedokážou udržet u skla a tím neplní svůj účel (žaluzie, rolety), nebo neumožňují vyklopení/otevření okna (síťky). ZaluzieWeb vám nabízí řešení těchto zdánlivě složitých problémů v podobě našich produktů pro střešní okna . Nezáleží na tom, jestli máte střešní okna značky VELUX, FAKRO, ROTO.


Střešní rolety SKYLIGHT a R-LITE

Líbí se vám rolety a chtěli byste je i pro vaše střešní okna? Zkuste se podívat na naši nabídku střešních rolet. Nejširší škálu barev mají běžné látky. Ty vám i během slunečných dnů zajistí komfortní zastínění vašich prostor. Pokud však z různých důvodů potřebujete úplné zastínění na vašich střešních oknech, doporučujeme zvolit rolety se zatemňujícím efektem. Látky na těchto střešních roletách disponují pogumovanou vrstvou, která zabraňuje jakémukoli pronikání slunečního záření přes vaše okno. Stejně jako v případě klasických rolet, i pro střešní okna máme řešení, když je pod střechou (především v letních měsících) často až nesnesitelně horko. Látky s thermo efektem jsou z vnější strany vybaveny lesklým („postříbřeným“) povrchem, díky kterému jsou paprsky slunce ne pohlcovány, ale přímo odráženy. Tato vlastnost výrazně snižuje teplotu prostoru pod střechou, nezřídka to bývá rozdíl až 5°C. Rolety se na okně pohybují v hliníkových profilech a navíjejí do hřídele.

Žaluzie do plastových oken

Více o nás na našem webu https://www.zaluzie-levne.cz/

 

Autobusová doprava Praha

Autobusová doprava Praha

Autobusová doprava Praha - Doprava a transfery mikrobusem

Sháníte odvoz? Nemusíte dále hledat. Ať pro rodinu, firmu nebo na event vám umíme zajistit přepravu bezpečně a komfortně. Nabízíme dopravu i pro různé specifické zájezdy menších skupin. na fotbal do Mnichova, za operou do Milána a podobně. Specializujeme se také na transfer z nebo na letiště - Vídeň, Budapešť, Brno, Praha.

Proč využít dopravu mikrobusem?

     pohodlnější volba než doprava autobusem
     žádné fixní časy odjezdu, přijdeme dle Vašeho požadavku
     velmi výhodné ceny
     vyzvedneme Vás na jakékoli adrese v rámci města Prahy
     máte-li speciální požadavek neváhejte nás kontaktovat, zajistíme Vám transfer podle vašich představ
     slevy v případě využívání našich služeb pravidelně

V případě vašeho zájmu o přepravu nebo v případě otázek nás neváhejte kontaktovat.

Mikrobusy Praha

Více o nás na https://www.autobusova-doprava-praha.eu/

Geometrický plán

Geometrický plán

Geometrický plán -Naše služby pro stavební firmy


GEODEZICKÉ PRÁCE PRO PLÁNOVÁNÍ A VÝSTAVBU SILNIC

– tvorba plánovací podkladové mapy
– tvorba realizační mapy
– zakreslování staveb
– stlačování podkladových bodů
– vodorovné a výškové vykreslování
– aktualizace plánu při stavebních pracích
– příprava vlajkových tabulek
– výpočet kubatur
– editace v ITR a AutoCad
– plno- vedení stavby v měřítku
– průzkum inženýrských sítí
– příprava mapy inženýrských sítí
– příprava nákresu věcného břemene

Geodetické práce

Více o ná viz odkaz: geometrické práce